Hej kære dig 

Nu skulle det være – jeg har længe været lun på ideen om at blogge. 
Jeg har enormt meget glæde af, at læse al det andre deler, og tænker at der måske er nogen, som vil læse med her. 
I så fald – velkommen :-).

Jeg er 37 år og uddannet lærer. Jeg arbejder til dagligt på en fantastisk specialskole med børn med hjerneskader. 
Privat er jeg for snart 2 år siden flyttet på “landet” med mine drenge på 8 og 11 og min kæreste gennem 4 år. Round2 er blevet navnet på denne blog af flere grunde. Der er noget dejlig  genbrugs-agtigt over det, og så er mit liv på mange måder også en runde 2, hvor jeg gør rigtig mange ting anderledes – sammen med min kæreste – og værner mere og mere om de værdier, som jeg synes er både vigtige og rigtige.

Vi er okay godt i gang, men også i proces i forhold til mange ting -selvforsyning, mindre plastik, økologi, genbrug, byg-selv, minimalisme, bæredygtighed osv. Lige nu bruger jeg en del tid på min nye yndlings-facebookgruppe “minimalisme og købestop”, hvor jeg henter så mange gode ideer og inspiration. Det hele kommer ikke på en gang, men mange bække små… og hvis jeg, sammen med så mange andre, kan være med til, at inspirere atter andre til at tænke bare lidt mere over, hvordan vi bl.a. kan leve mere minimalistisk, forbruge mindre, genbruge mv. er jeg glad.

Håber, du har lyst til at kigge med.

Kærlig hilsen Rikke

Foto: Jacob Fensholm

Offentliggjort af rikkekitround2

Vis alle indlæg af rikkekitround2Ikke kategoriseretEditVelkommen til min blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: